5 december 2021 – Gast clinic van Luis Tavares

Beste leden,

De december maand gaat van start en we zitten weer in een semi lockdown. Omdat wij sporten, een gezonde en positieve levensstijl heel belangrijk vinden en omdat het toch ook de feestmaand is, gaan we er samen wat moois van maken.

Op dit moment zijn wij bezig met leuke momenten voor onze leden. Het eerste moment zal een gast clinic zijn op de Bonjasky Academy! Zoals sommige leden misschien wel weten hebben we dit in het verleden ook vaak gedaan, want naast dat de Bonjasky Academy van een K-1 legende is, waar we zelf ook les van krijgen is het natuurlijk ook te gek om les te krijgen van de nieuwe talenten.

Daarom is er aankomende zondag een gast training van niemand minder dan Luis “The Infamous” Tavares.

Luis Tavares, is een Nederlands-Kaapverdische kickbokser. Hij is de voormalige Enfusion Heavyweight en Super Heavyweight kampioen. Vanaf september 2021 is hij door Combat Press gerangschikt als de #2 licht-zwaargewicht ter wereld. Hij kwam voor het eerst op de ranglijst in mei 2017.

Zijn Glory-debuut kwam op Glory 62 tegen Artur Gorlov. Hij versloeg hem door middel van een split decision. In 2022 zal hij het opnemen tegen Arthem Vakhitov voor de Light Heavy weight title.

Nu komt hij voor een gasttraining naar de Bonjasky Academy en daar kan jij bij zijn!

Waar : Bonjasky Academy Almere
Datum: Zondag 5 december
Tijd : 15.30-16.30
Wie : Deelname is voor de jeugd vanaf het niveau Tiger en 12 jaar, voor alle Lions, voor alle Dragons en voor de volwassen leden.
Kosten : 5.- euro ( normaal bedragen de kosten voor dit soort seminars minimaal 25.- euro).

Ook zal onze DJ J. Vhaleria van de partij zijn om te zorgen voor leuke tunes en beats!

Schrijf je snel in want dit wil je niet missen, want ondanks alle maatregelen is het toch tijd voor een sportieve fissa op de Bonjasky Academy.

Mail naar info@bonjaskyacademy.com voor je deelname. Deze les is voor leden van de Bonjasky Academy Almere en Hilversum.

Tot zondag!

Osu!