BNJSKY, Kleding voor Winnaars

Voormalig K1-kampioen Remy Bonjasky lanceert op 15 maart zijn eigen kledinglijn. Een combinatie van stijlvolle kleding voor mannen en vrouwen, die tegelijkertijd sportief en comfortabel is. De inspiratie voor zijn kledinglijn haalt hij uit ‘het gevecht’. Niet alleen het gevecht in de ring, maar het gevecht wat iedereen vecht in zijn eigen leven, op zijn eigen manier. Ook wil Remy met de BNJSKY kledinglijn meer bekendheid genereren voor Sikkelcelziekte.

BNJSKY

De kleding van BNJSKY is er voor iedereen die altijd vol gas vooruit wil. Iedereen die niet bang is om te dromen en keihard te werken om dat te bereiken. Bij BNJSKY zegt men: Push yourself, go beyond what is expected possible and fight for what is rightfully yours.

De BNJSKY collectie beidt items voor zowel mannen als vrouwen, voor on-the-go, in de gym of in je vrije tijd. De collectie biedt een totale leirsurewear wardrobe ; van musthave shirts, tot comfy sweatpants, en van outerwear tot stoere caps. De gehele collectie is verkrijgbaar op bnjsky.com en zal daarnaast via selecte retailers verkocht worden.

HET GEVECHT

De onverzettelijkheid waarmee Bonjasky altijd in de ring heeft gestaan komt terug in zijn gloednieuwe kledinglijn. Remy weet dat ieder mens zijn eigen strijd heeft, maar weet ook dat het belangrijk is om die strijd met opgeheven hoofd aan te gaan en nooit op te geven. De BNJSKY kledinglijn combineert alles wat je daarvoor nodig hebt en is stoer, comfortabel, stijlvol met brutale elementen van de straat. De BNJSKY kledinglijn is er voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen. Met de kleding van BNJSKY ben je overal klaar voor!

REMY

Remy Bonjasky heeft een imposante carrière binnen de ring achter de rug. De charmante K1- vechter troonde zich tot drie keer toe tot K1-kampioen en is niet alleen binnen de ring, maar ook daarbuiten een voorbeeld voor velen. In BNJSKY komen de eigenschappen waar Remy voor staat naar voren. De kledinglijn is stijlvol, met een stoer randje. Kleding waar je op elk moment mee voor de dag kunt komen en waarmee je op elk moment klaar bent om je dromen na te jagen.

DON’T QUIT

Helaas zijn er een paar gevechten die niet te winnen zijn. Een daarvan is het gevecht tegen sikkelcelziekte, een relatief onbekende ziekte met helaas nog altijd een dodelijke afloop. Deze verschrikkelijke ziekte heeft enkele mensen in de directe omgeving van Bonjasky getroffen. Daarom steunt BNJSKY de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte door zich in te zetten voor het Sikkelcelfonds en zo wil hij via deze weg meer bekendheid genereren!

De gehele collectie is verkrijgbaar op BNJSKY.com.