Bonjasky Academy x Goldea Health

Bonjasky Academy gaat samenwerken met Goldea Health.

Goldea Health is een expert op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn puur en zuiver zonder toevoegingen. Wij als Bonjasky Academy vinden een gezonde levensstijl belangrijk en proberen jullie daar op allerlei soorten manieren bij te helpen en motiveren. Het is daarbij belangrijk om regelmatig te sporten en gezond te eten, toch kunnen er momenten zijn waarop je lichaam een beetje extra nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Bijvoorbeeld als je stress ervaart, wat ouder wordt of omdat je lichaam te weinig voedingsstoffen uit je voeding haalt.

Goldea Health kan je hierbij helpen.

Their mission:

Create a happy healthy tomorrow for people and nature

Wij geloven dat we de wereld een stukje gezonder kunnen maken door te inspireren, kennis te delen en mensen te motiveren ten aanzien van een goede gezondheid die in balans is. Het gebruik van goede voedingssupplementen kan daarbij het verschil maken.

Waarom voedingssupplementen van Goldea Health?

Wij kiezen alleen het beste uit de natuur. Een uitzonderlijke kwaliteit met alleen pure en zuivere ingrediënten, zonder onnodige en/of kunstmatige toevoegingen. De formules worden samengesteld door natuurwetenschappers op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

De supplementen zijn:

  • 100% plantaardig
  • Glutenvrij
  • Melk vrij
  • Suikervrij
  • Zonder toevoegingen
  • 100% vegan

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast als ons zijn. Voor vragen over voedingssupplementen kun je bij ons hostess team terecht en mochten jullie je voedingspatroon willen aanpassen dan kunnen jullie natuurlijk altijd terecht bij voedingscoach Nikita voor een voedingsconsult, ook zij kan jullie dan in een persoonlijk consult advies geven over voeding & supplementen.

Eén los consult is geschikt voor veel mensen, in uiteenlopende situaties. Wil jij graag jouw voedings- en levensstijl verbeteren, maar vind je een heel traject niet nodig? Of misschien wil jij jouw relatie tot eten of eetpatronen bespreken en wil jij specifieke tips en tricks of zekerheid omtrent voeding en bewegen. Dit is allemaal mogelijk in een los consult op maat. In een los consult leren wij elkaar kennen, bespreken wij jouw voedingspatroon, beweegpatroon, jouw korte en lange termijndoelen en krijg je van mij een eerlijk advies en praktische adviezen en richtlijnen voor de toekomst. Voor het consult vraag ik jou je voeding voor een aantal dagen bij te houden en naar mij op te sturen.

Wat hoort bij een los consult? BMI Meting Tips & Tricks en een analyse van jouw voedingspatroon, je krijgt een boost nieuwe energie en motivatie om positief op de juiste manier door te gaan.

Als Bonjasky Academy staan wij voor een gezonde lifestyle, waar beweging en voeding centraal staat, daarom willen wij jullie een korting geven op een los voedingsconsult, nu van 45.- voor 37.50 euro. Ook krijg je één gratis nameting binnen 2 maanden voor jouw persoonlijke stok achter de deur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met voedingscoach Nikita direct een traject te starten. Met dit traject werken jullie samen aan:

  • Voedingscoach Intake
  • Eerste consult
  • Voedingsplan
  • 3 Vervolgconsulten

De kosten van dit traject zijn nu 145.- ipv 155.- euro.

https://www.goldea-health.com/ref/bonjasky.academy/

A healthy lifestyle not only changes your body, it changes your mind, your attitude and your mood.