BUSINESS WORKOUT

In een business workout van een 3x K1 wereld kampioen kickboksen kunt u verwachten een inspirerende, technische en leerzame kickboksles die zich aanpast op de personen en hun kwaliteiten in de sport. De business workout is een motiverende en leuke activiteit om samen met het team te volgen.

De kickboks les bedraagt een uur. Vervolgens is er 10 minuten Q&A met Remy Bonjasky en 10 minuten voor handtekeningen en foto’s.

De business workout bieden wij aan voor de volgende groepen.

  • Maximaal 20 deelnemers.
  • Maximaal 40 deelnemers.
  • Meer dan 40 deelnemers.

De business workout vindt plaats op Remy Bonjasky zijn academy, Bonjasky Academy en leenhandschoenen liggen klaar voor het gehele team.

Voor meer info over de business workout contact pa@remybonjasky.com

SMALL GROUP TRAINING

Een small group training is een groepsles van een 3x K1 wereld kampioen kickboksen. U kunt een inspirerende,technische en leerzame kickboksles verwachten. Remy Bonjasky zal de groepsles aanpassen naar het niveau van de groep. Doordat de small group training een maximaal van 10 deelnemers heeft zal de aandacht goed verdeeld kunnen worden over de sporters.

De kickboks of boksles bedraagt een uur. De groepsles vindt plaats op Remy Bonjasky zijn Academy, Bonjasky Academy. Leenbokshandschoenen zijn inbegrepen.

Voor meer info over de business workout contact pa@remybonjasky.com