Champsday selectie zaterdag 22 juni 2024

Beste kids en ouders,

Nadat de trainers de afgelopen weken flink hebben geëvalueerd is er weer een Champsday selectie gemaakt. Voor deze selectie kijken de trainers naar alle criteria van het nieuwe niveau. Ook staan de bouwstenen van de Bonjasky Academy centraal waaronder kracht, conditie, respect, motivatie en discipline van belang zijn.

Aan de Champsday zitten kosten verbonden, deze zijn voor het nieuwe niveau, het certificaat en het examen en bedragen 29,50.- euro. De genodigde kinderen krijgen allemaal een persoonlijke mail met alle info omtrent Champsday. Mocht uw zoon of dochter niet geselecteerd zijn dan is het mogelijk dat er nog verbeterpunten zijn, hiervoor kunt u contact opnemen met hostess team zodat zij de desbetreffende trainer meer informatie vragen voor uw zoon en dochter.

Hieronder vindt u nog een opsomming van de verschillende niveaus en de benodigdheden voor dit niveau. De jeugd hebben wij niet alleen in leeftijdscategorieën ingedeeld, maar ook in zes verschillende niveaus: Cat, Puma, Panther, Tiger, Lion en Dragon.

PUMA
De puma’s hebben de basis al aardig onder de knie en kunnen dit verder ontwikkelen met hier en daar een spelletje. In deze les zijn bokshandschoenen en scheenbeschermers verplicht, een bidon en een handdoek zijn optioneel.

PANTHERS
Bij de Panthers wordt er kennis gemaakt met het sparren, dit gebeurt heel zorgvuldig en gecontroleerd zodat iedereen een fijne ervaring heeft met het sparren en van elkaar kan leren.In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

TIGERS
Tigers kunnen al aardig sparren en zullen een begin maken aan het clinchen (vasthouden tijdens het sparren om vervolgens knieën te maken). In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

LIONS
Lion is het hoogste niveau voor kinderen die het niet ambiëren om wedstrijden te vechten. Zij hebben vrijwel alle technieken onder de knie en trainen keihard in deze groep.In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

DRAGONS
Het allerhoogste niveau is Dragon, in deze groep wordt je geselecteerd door Remy Bonjasky als jij ambities hebt voor wedstrijden (met goedkeuring van de ouders). Hier wordt door de Dragons serieus op wedstrijden voorbereid en hard getraind en gespard.In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

LET OP: 

  • Zorg ervoor dat je optijd aanwezig bent 15 minuten van te voren!
  • Alleen examen doen in Bonjasky Academy shirt van jouw huidig niveau. 
  • Full fight gear meenemen.
PUMA Groep 1
Aanwezig: 11:30
Sart Warming up: 11:45
Start Examen: 12:00
Einde: 12:30
Omid Ghausi
Amy-Lynn van Zal
Bas Pleizier
D’Sean Hein
Hamza Yusuf Fidanci
Ivan Rosel
Jade Snoek
Juraylia Palm
Liv Klompmaker
Prince-Eliezer Maduro
River Cullen
Robin Tiam Albers
Sanne Westdorp
Lili Ali
Ty Peroti
Xolani Makdonald
Jayce Smit
Ashiesh Harkisoen
Mohamed Lo
Jake Vos

 

Puma groep 2
Aanwezig: 13:00
Sart Warming up: 13:15
Start Examen: 13:30
Einde: 14:00
Lilly-Mae Poel
Najaely Juraylia Palm
Chloe van Beek
Noah Omri
Leilani Tower
Aslan Ismail Braat
Annelin Van Manen
Wolter Tjeenk Willink
Lilli Ackermann
Tess Klaassen
Arjun Ramdas
Daniel Prent
Djay Portenge
Jayce Smit
Raeylen Mensah Bonsu
Elena Hulshout
Isabella Hulshout
Yashna Kanhai
Max Dreschler
Moussa Bouamzani

 

PUMA groep 3
Aanwezig: 14:30
Sart Warming up: 14:45
Start Examen: 15:00
Einde: 15:30
Julien Maringen
Finnley Kouwenberg
Nora Boschman
Kaylin Iambregts
Lukas van Overmeire
Sem Jacobs
Aylani Nols
Ali Almuswie
Jaijvi Karijowidjojo
Rowan Verhoef
Amman Harkisoen
Fauziya Dagano
Ilani Vajen Noordemans
Shevensly Brudet
Viresh Doekhi
Moiz Khan
Ammar Gouda
Jaynisha Geerman
Souhaila Doufikan
Jada Skye Broenland

 

Puma groep 4
Aanwezig: 16:00
Sart Warming up: 16:15
Start Examen: 16:30
Einde: 17:00
 
Syenna Nols
Sawardy Welch
Abdullah Khan
Khalil Khanfour
Artem Sosunov
Kasey Nduwimana
Zarschya Bhulai
Lana Dissel
Michelle Cornel
Romian Wigiri van Edema
Jahlaney Plein
Reinoud Ravestein