Vanuit een jarenlange ervaring opgedaan binnen de organisatie van J&C Sportrevalidatie en een intensieve samenwerking met verschillende sportclubs en individuele sporters, hebben wij ons gespecialiseerd in de sportrevalidatie.

Daarnaast hebben wij middels vele cursussen en de masteropleiding Sportfysiotherapie de meest gespecialiseerde kennis opgedaan om u te voorzien van de beste zorg en behandeling bij fysieke ongemakken.

U kunt hierbij denken aan blessures, opgedaan tijdens het sporten, de revalidatie na een operatie aan het bewegingsapparaat of klachten bij eenzijdig bewegingsgedrag, zoals rugpijn.

Verdere informatie over onze werkwijze, de vergoedingsmogelijkheden vanuit de zorgverzekering en onze specialismen, kunt u vinden op www.jcsportrevalidatie.nl.

LAURA KELDERMAN

Mijn naam is Laura Kelderman.

Ik ben in 2012 afgestudeerd voor fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan, waaronder Dry Needling en Sportrevalidatie.

Ik ben sinds 2018 werkzaam bij J&C sport revalidatie op de locatie, Bonjasky Academy.

Laura Kelderman
Fysiotherapeut

Locatie

Markerkant 14-11 een mooie locatie om je eigen geschiedenis te schrijven.

Met 2 behandelruimtes van J&C Sportrevalidatie en een schitterende trainingsruimte van Bonjasky Academy kunnen wij als fysiotherapeut de best mogelijke behandeling en (sport)revalidatie op ieder niveau aanbieden.

Tijden

De openingstijden van J&C Sportrevalidatie zijn gelijk aan die van Bonjasky Academy met uitzondering in het weekend. Afspraken worden dan gemaakt op beschikbaarheid van de fysiotherapeut.

Spreekuur fysiotherapie

Binnenkort worden er fysio-spreekuren in de vroege avond aangeboden. De aanvangstijden en dagen worden dan op deze site gepresenteerd.

Wij hopen u in de toekomst te mogen ontmoeten met of zonder blessure of in de gym bij één van de lessen.

Met sportieve groet,

Het J&C team

Tel. +31 6 558 944 00

J&C Sportrevalidatie

Charley Heus
Fysiotherapeut

Shane Gnade
Fysiotherapeut

Laura Kelderman
Fysiotherapeut