Champsday selectie 29 oktober 2022

Beste kids en ouders,

Nadat de trainers de afgelopen weken flink hebben geëvalueerd is er weer een Champsday selectie gemaakt. Voor deze selectie kijken de trainers naar alle criteria van het nieuwe niveau. Ook staan de bouwstenen van de Bonjasky Academy centraal waaronder kracht, conditie, respect, motivatie en discipline van belang zijn.

Aan de Champsday zitten kosten verbonden, deze zijn voor het nieuwe niveau, het certificaat en het examen en bedragen 29,50.- euro. De genodigde kinderen krijgen allemaal een persoonlijke mail met alle info omtrent Champsday. Mocht uw zoon of dochter niet geselecteerd zijn dan is het mogelijk dat er nog verbeterpunten zijn, hiervoor kunt u contact opnemen met hostess team zodat zij de desbetreffende trainer meer informatie vragen voor uw zoon en dochter.

Hieronder vindt u nog een opsomming van de verschillende niveaus en de benodigdheden voor dit niveau. De jeugd hebben wij niet alleen in leeftijdscategorieën ingedeeld, maar ook in zes verschillende niveaus: Cat, Puma, Panther, Tiger, Lion en Dragon.

PUMA
De puma’s hebben de basis al aardig onder de knie en kunnen dit verder ontwikkelen met hier en daar een spelletje. In deze les zijn bokshandschoenen en scheenbeschermers verplicht, een bidon en een handdoek zijn optioneel.

PANTHERS
Bij de Panthers wordt er kennis gemaakt met het sparren, dit gebeurt heel zorgvuldig en gecontroleerd zodat iedereen een fijne ervaring heeft met het sparren en van elkaar kan leren.In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

TIGERS
Tigers kunnen al aardig sparren en zullen een begin maken aan het clinchen (vasthouden tijdens het sparren om vervolgens knieën te maken). In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

LIONS
Lion is het hoogste niveau voor kinderen die het niet ambiëren om wedstrijden te vechten. Zij hebben vrijwel alle technieken onder de knie en trainen keihard in deze groep.In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

DRAGONS
Het allerhoogste niveau is Dragon, in deze groep wordt je geselecteerd door Remy Bonjasky als jij ambities hebt voor wedstrijden (met goedkeuring van de ouders). Hier wordt door de Dragons serieus op wedstrijden voorbereid en hard getraind en gespard.In deze les zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, gebitsbeschermer en een kruis/borstbeschermer verplicht, een bidon, handdoek en een hoofdcap zijn optioneel.

 

PUMA EXAMEN

Aanvang Instoten Start Einde
11:30 11:45 12:00 12:30

Selectie:

Kerem Sezer
Ahmet Furkan Temur
Abdirahan Abdullahi
rayan Nijhuis
Osman Bozuglu
Luca Hahn
Ishan Shriemisier
Svet Trivonov
Riley Arrindell
Aliyah Maribela Williams
Carina Jaffri
Sam van Wijk
Sarah el Allali
Tess Ketelaar

PANTHER EXAMEN

Aanvang Instoten Start Einde
12:15 12:30 12:45 13:15

Selectie:

Shayne Cayro
Sabrina Abdelkhalki
Sabah Mousslih
Tess van Kooij
Joep Filart

TIGER EXAMEN

Aanvang Instoten Start Einde
13:00 13:15 13:30 14:00

Selectie:

Lois Baar
Amira Kalluti
Selina al Hannasi 
Jillian Hartman
Max van de Woude
Tess Kok
Luc vd Wijk
 

 

SUCCES KIDS!