GROEPSLESSEN VOOR SCHOLEN

Ben je op zoek naar de ideale gymles voor jullie klas? Willen jullie een keer kickboksen of zijn jullie op zoek naar een gymruimte? Dit is allemaal mogelijk bij de Bonjasky Academy.

In een kickboksles van Remy Bonjasky of een van zijn trainers van de Bonjasky Academy zullen de kinderen de beginselen van de sport kickboksen bijgebracht worden. Dit is een enthousiaste training met veel cardio en kracht. Ook zullen de disciplines van het leven bijgebracht worden in de lessen, het respect voor elkaar hebben en het op tijd komen is een belangrijk aspect van elke les, daarnaast zullen zij het doorzettingsvermogen van de kinderen uitbreiden.

Voor meer informatie over deze lessen contact pa@remybonjasky.com

GROEPSLESSEN VOOR SPORTVERENIGING

Remy Bonjasky geeft vaak les aan verschillenden verenigingen zoals voetbal, hockey, softbalclubs en vele anderen. Kickboksen is een totale body workout die met elke sport raakvlakken heeft en goed kan bijdragen aan een complete fitheid. In een groepsles van een 3x K1 wereld kampioen kickboksen kunt u verwachten een leuke en leerzame kickboksles die zich aanpast op de personen en hun kwaliteiten in de sport. Voor de groepsles geldt een minimaal van 15 kinderen.

Voor meer informatie over deze lessen contact pa@remybonjasky.com

Deze scholen gingen je voor…