WELKOM BIJ DE BONJASKY ACADEMY

“Martial arts is not about fighting; it’s about building character”.

Kracht komt in vele vormen. Sinds 2010 heeft Bonjasky Academy mensen gemotiveerd en geholpen het vuur in zichzelf te vinden. De weg die kickbokslegende Remy ‘The Flying Gentleman’ Bonjasky heeft moeten afleggen om drievoudig wereldkampioen K1 te worden, is de basis van de Academy. Train hard, met het eind in gedachten. Ook jij kan wereldkampioen worden.

Gym Xperience

Bonjasky Academy is de grootste en meest vernieuwende Fight, Fitness & Health Gym van Nederland. Ervaar afwisselende kwaliteitslessen in kickboksen, boksen, mixed martial arts en fitness onder professionele begeleiding.

De passie en toewijding van onze trainers zorgen elke keer voor een unieke vechtsportervaring. De ruim 400m2 en 1200m2 grote Academy in respectievelijk Hilversum en Almere wordt aangevoerd door Remy Bonjasky en ademt vechtsport en fitness. Het is een kweekvijver voor jong en oud talent. Zo heeft Remy en zijn team vele topvechters gecoacht die nu nog steeds onder zijn bezielende leiding staan. Enthousiaste (vecht)sporters uit het Gooi en Omstreken kunnen nu ook dezelfde energie voelen van de befaamde lessen uit Almere. Wilt u calorieën verbranden, kracht en conditie opbouwen en mentaal sterker worden? Probeer dan een van onze zaktrainingen, kickboks- en bokslessen, MMA en/of fitnesstrainingen in Hilversum, de Bonjasky Academy opent zijn deuren op 6 januari 2020.

Bonjasky Academy voor iedereen

Zowel ‘recreanten’ als beginnende en allround sporters worden fysiek en mentaal uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Of het nu gaat om kickboksen, boksen, mixed martial arts, fitness of Power & Conditioning training; de hoge intensiteit van onze trainingen biedt alleen maar voordelen voor je lichaam. Moet je een doorgewinterde sporter zijn om te kunnen trainen bij de Bonjasky Academy?

Als je sterker of beter wil worden in een van onze trainingen, dan zorgen wij ervoor dat jouw lichaam zich aanpast aan de nieuwe trainingsprikkel. Daarnaast staan wij bekend om onze exclusieve lessen: ‘Ladies Only’ en jeugd.

Full Service Gym

Trainen bij de Academy is een full body workout en een van de beste calorieënverbranders. Bovendien verbetert het je reflexen, je balans en je totale conditie. Gezondheid is een van de belangrijkste pijlers van de Bonjasky Academy. De Academy onderscheidt zich daarbij door zijn toegankelijkheid en persoonlijke aandacht voor zijn leden. En niet geheel onbelangrijk: Bonjasky Academy heeft hygiëne en properheid hoog in het vaandel staan.

Ben jij er klaar voor?

Kickboksen
Boksen
MMA
Fitness
Cross Body Training

Bokszak- en Techniektraining
Jeugdlessen
Dameslessen
35+ Lessen
Wedstrijdtraining

Bedrijfstraining
Personal Training
Small Group Training
Fysiotherapie
Voedingscoaching