Voedingscoach

Mijn naam is Nikita en ik ben de voedingscoach binnen de Bonjasky Academy.

Vanaf dat ik jong ben, ben ik geïnteresseerd in voeding: wat is gezond, wat heeft je lichaam echt nodig en welke doelen kan je (gemakkelijker) behalen met goede voeding.

Ik heb de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) afgerond en kwam er al snel achter dat ik van mijn interesse in voeding ook mijn werk wilde maken. Dankzij mijn Sociaal Pedagogische achtergrond kan ik mij goed aanpassen naar een ieders persoonlijkheid, waardoor de samenwerking tijdens de voedingsconsulten als flexibel en prettig wordt ervaren.

Nikita Kosterman
Voedingscoach

Zelf vind ik het belangrijk dat je altijd van alle voedingsstoffen voldoende binnenkrijgt. Dit komt neer op een gezonde basisvoeding wat hoort bij een gezonde levensstijl.

Van diëten waarbij je bijvoorbeeld voor een langere periode heel weinig koolhydraten binnenkrijgt, is de kans groot dat je een terugval zal ervaren, eetbuien krijgt en te maken krijgt met het welbekende ‘jojo effect’. Dit is de reden dat ik binnen mijn adviezen en schema’s altijd samen zal kijken naar een persoonlijk en volledig voedingspatroon, waarin je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Natuurlijk hoort voldoende bewegen en sporten er ook bij, dit is enorm belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde mind.

Zelf heb ik een aantal jaar veel aan fitness gedaan voordat ik begon met fanatiek kickboksen. 
Nu combineer ik dit en gebruik ik fitness vooral om mijn doelen binnen het kickboksen te behalen. Ook geef ik groepstraining en personal training, wat ik altijd met veel plezier doe.

Het is voor mij ontzettend leuk om mensen te motiveren meer te sporten en gezond bezig te zijn met voeding.

Je hebt maar één lichaam en door hier goed voor te zorgen, voel je je fitter, gezonder en gelukkiger!

OSU!

Nikita

Bonjasky Academy Voedingscoach 

 

Los consult

Een los consult is geschikt voor veel mensen, in uiteenlopende situaties. Wil jij graag jouw voedings- en levensstijl verbeteren, maar vind je een heel traject niet nodig? Of misschien wil jij jouw relatie tot eten of eetpatronen bespreken en wil jij specifieke tips en tricks of zekerheid omtrent voeding en bewegen. Dit is allemaal mogelijk in een los consult op maat.

In een los consult leren wij elkaar kennen, bespreken wij jouw voedingspatroon, beweegpatroon, jouw korte en lange termijndoelen en krijg je van mij een eerlijk advies en praktische adviezen en richtlijnen voor de toekomst.

Voor het consult vraag ik jou je voeding voor een aantal dagen bij te houden en naar mij op te sturen.

Wat hoort bij een los consult?

– BMI Meting
– Tips & Tricks
– Analyse van jouw voedingspatroon

Een boost nieuwe energy en motivatie om positief op de juiste manier door te gaan!

De kosten van een los consult bedragen 45 euro voor een uur.

Consult met voedingsschema

Wil je ook graag een voedingsschema na het consult? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Het schema is gebaseerd op een week en bedoelt als leidraad. Het geeft een inzicht voor een dagindeling en behoefte van verschillende voedingsmiddelen. Er wordt rekening gehouden met je huidige eetpatroon, wensen en allergieën.

Het schema is niet bedoeld als dieet en het is ook niet nodig om alles precies af te wegen. Dit kan soms aan het begin prettig zijn voor jezelf, maar hoeft zeker niet altijd.

Op deze manier hoef je niet de rest van je leven aan een dieet te zitten, maar krijg je vooral inzicht hoe je kan eten met ruimte om verantwoord te genieten.

De kosten van een los consult met voedingsschema bedragen 65 euro.

 

 

Ook bieden wij voedingscoach pakketten aan, voor meer info contact nikita@bonjaskyacademy.com