INTERVIEW MET REMY OVER BONJASKY ACADEMY HILVERSUM

Bonjasky Academy Hilversum

 

Wat heeft jou geïnspireerd om een nieuwe gym te openen?

 Wat wij hier in Almere hebben bereikt, is hetgeen waardoor ik geïnspireerd ben geraakt. Wij hebben heel wat kinderen op een bepaalde manier getraind, waardoor zij toch een stukje meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Wij leren hen meer dan alleen het stoten en trappen en dit inspireerde mij om ook andere kinderen buiten Almere te leren kickboksen op onze manier.

Waarom in Hilversum?

 Hilversum leek voor ons een mooie locatie, ook gezien de mensen die daar wonen. Wij hebben al heel wat mensen uit het Gooi bij de Academy in Almere trainen, waarna ook de vraag kwam waarom wij niet een Academy in het Gooi zouden willen openen. Hierop hebben wij natuurlijk gekeken hoe de markt in Hilversum staat, hoe mensen in Hilversum tegenover sport staan en of wij wat kunnen betekenen voor de inwoners van Hilversum. Hierop zijn wij tot het besluit gekomen om een Academy in Hilversum te openen.

Wat is jouw visie voor de locatie in Hilversum?

Mijn visie in Hilversum is om een mooie basis aan loyale leden te creëren. In principe hetzelfde als in Almere, maar dan natuurlijk een stukje kleiner. De locatie in Hilversum is ook een heel stuk kleiner dan in Almere. Hierdoor zal er een kleinere groep aan recreanten en wedstrijdvechters zijn. Ons doel is wel om constant de kwaliteit te bewaren.

Is jouw doel voor de locatie in Almere al bereikt?

Nee, ik heb mijn doel in Almere nog niet bereikt. Er is altijd plek voor verbetering. Het gaat natuurlijk niet alleen om het aantal leden. Wij zijn qua leden al de grootste kickboksschool in Almere, al dan niet, de grootste van Flevoland. Ik denk dan vooral na over de inrichting van de Academy, hoe de trainers en medewerkers zich opstellen, hoe de leden zich opstellen tegenover de sensei en hoe de leden zich opstellen tegenover elkaar. Al die kleine details doen ertoe. Ik denk dan ook dat ons maximale doel nog niet is bereikt.

Voor wie is de gym in Hilversum bedoeld?

De gym in Hilversum is bedoeld voor iedereen die wilt sporten. Van recreanten tot leden die écht de ring in willen. Alle doelgroepen, vanaf 6 jaar.

Ben je van plan om meer sportscholen te openen?

Wij hopen om in een aantal jaren in de grote steden, en dan met name de top 5 steden, een sportschool te hebben. De eerstvolgende stad op mijn lijst is Amsterdam.

Wat is jouw droom/visie voor het merk ‘Bonjasky’?

Ik zou het merk ‘Bonjasky’ in alle hoeken uit willen breiden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Ik zou in het buitenland ook graag sportscholen willen openen, zó ver gaan mijn ambities. Ik weet niet in hoeverre dit haalbaar is, maar ik leg de lat altijd hoog en ik kijk wel hoe ver we komen. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar met Renate en mijn team. Zonder hen zou ik het niet kunnen.