Interview met Remy

  • Hoe oud was je dat je begon met kickboksen? 17.5 jaar.
  • Was het altijd al een droom van je om kickbokser te worden? Mijn droom was om voetballer te worden maar na een blessure stapte ik over na de sport kickboksen. Toen ik deze sport begon wist ik wel dat ik hierin de beste wilde worden.
  • Wat heb je bereikt met het kickboksen en ben je daar tevreden mee? Ik ben 3x K1 Wereldkampioen geworden in 2003, 2004 en 2008. Ik ben hier zeer tevreden mee.
  • Hoeveel partijen heb je gevochten en gewonnen? 109 partijen gevochten, waarvan 99 gewonnen en 10 verloren. 52 gewonnen op KO.
  • Wanneer dacht je om een eigen sportschool te beginnen? Eind 2009 dacht ik dit idee en heb het kunnen realiseren in 2010.
  • Wat vindt je het leukst aan een eigen sportschool hebben? Het meegeven van mijn ervaringen en de blije gezichten van de sporters.
  • Bonjasky Academy is gestart in 2010, waarom is er nu een verhuizing? Om de mogelijkheden uit te breiden, wat niet mogelijk was in het oude pand.
  • Welke lessen worden er gegeven op de academy en welke geef jij zelf op de Bonjasky Academy? Kickbokslessen, Bokslessen, MMA lessen en Cross Body training. Ik probeer zo veel mogelijk kickboks & bokslessen te geven.
  • Wat doe je nog meer, naast dat je de eigenaar bent van de Bonjasky Academy en dat je lessen geeft op de sportschool? Naast dat ik les geef op de sportschool, geef ik seminars in binnen & buitenland. Ook wordt ik veel gevraagd voor motivatie speeches voor bedrijven. Daarnaast doe ik tv shows en heb ik nog een 3 prachtige kinderen en een vrouw thuis.
  • Wat zijn jouw toekomst dromen met de Bonjasky Academy? De droom is om van de Bonjasky Academy de beste vechtsportschool van Nederland te maken en uit te breiden met nieuwe vestigingen verspreid over het land.