Wilt u lid worden of gewoon nog wat meer informatie? Kom dan vrijblijvend een keer langs bij Bonjasky Academy.

  Kies abonnement (verplicht)

  Volledige naam (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Lees hier hier ons privacy statement.

  Hieronder worden onze abonnementen toegelicht:

  Ultimate All-in Membership
  Wilt u ongelimiteerd gebruik maken van datgeen wat Bonjasky Academy te bieden heeft, dan is het Ultimate All-In Memberschip een interessant abonnement voor u. Hiermee kunt u onbeperkt alle aangeboden lessen volgen.

  Advanced Fight Membership
  Wilt u 2 keer in de week een vechtsportles volgen dan is het Advanced Fight Membership zeer geschikt voor u. Met dit abonnement wordt er op hoog tempo doorgeborduurd op de boks en stoot combinaties.

  Starter Fight Membership
  Voor de mensen die slechts 1 keer per week willen trainen of wel interesse hebben in het kickboksen of boksen maar geen ervaring, bestaat er het Starter Fight Membership. Onder goede begeleiding en veel aandacht, leert u om te gaan met de kick- en of bokstechnieken.

  Jeugd
  Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar terecht bij ons. Ze krijgen een stukje discipline, veel beweging, opdrachten en kickbokstechnieken mee. De kinderen maken op een spelende wijs kennis met kickboksen. Voor deze groep hebben wij 3 soorten abonnementen. De Kids Starter Memberschip is voor kids die beginnen met kickboksen en één keer per week willen trainen. Tevens is er een Kids Advanced Memberschip, dit is voor kids die al langer bezig zijn met kickboksen en twee keer per week willen trainen. Voor jeugd die onbeperkt gebruik willen maken van de lessen is er het Kids Ultimate Membership. De Kids Memberships zijn beschikbaar voor jeugd van 6 tot en met 15 jaar.

  Time-out dagen
  Leden van Bonjasky Academy kunnen gebruik maken van een aantal weken abonnement-stop. Dit noemen wij Time-out dagen. Gaat u op vakantie of heeft u even geen tijd om te trainen, dan is het met Time-out dagen mogelijk om uw abonnement tijdelijk te bevriezen. U dient de Time-out dagen van te voren aan te vragen bij de receptie.

  Bij een blessure waardoor u niet kunt sporten, kan uw abonnement voor langere tijd bevroren worden in overleg met Bonjasky Academy. U levert in dit geval een doktersverklaring in bij de receptie en u krijgt daarna zo snel mogelijk meer informatie over de eventuele toezegging van het aantal extra Time-out dagen.

  Dagpas
  Indien u om wat voor reden dan ook (tijdelijk) niet in de mogelijkheid bent om een abonnement te nemen is de One-day-pas een zeer goede uitkomst. Dus wilt u een keertje vrijblijvend mee trainen bij de Bonjasky Academy, dan is dat uiteraard mogelijk. Voor € 15,- kunt u mee trainen zonder ergens aan vast te zitten.
  Indien u zich binnen 1 maand na aankoop van de One-day-pas inschrijft krijgt u eenmalig € 15,- korting op uw lidmaatschapskosten. Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie.

  Privélessen en wedstrijdtraining van Remy Bonjasky
  Remy begeleidt zelf de meeste groepstrainingen bij Bonjasky Academy. Indien u liever één-op-één met Remy wilt trainen en onder zijn toezicht en begeleiding fit wilt worden, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht bij de receptie, bij Remy persoonlijk of u kunt uw vragen mailen naar pa@remybonjasky.com.

  Bekijk onze prijzen onder het kopje Academy > Tarieven.