Nieuwjaars HIT IT!

Om het nieuwe jaar samen met u op een mooie en frisse manier te starten, organiseren wij net als vorig jaar, ook dit jaar weer een super gezellige, leerzame nieuwjaarsworkout genaamd Hit It op woensdag 2 januari 2019 onder leiding van Remy Bonjasky.

De workout zal zijn voor de kinderen ( Tigers, Lions en Dragons alle leeftijden) en voor de volwassenen van 19.00 tot 21.00 uur.

De training zal gegeven worden door Remy Bonjasky zelf.

Deze training zal van start gaan met een motivatie speech van Remy. Hoe hij zijn kickboks carrière is gestart en hoe hij vervolgens de top heeft weten te bereiken, dit ging namelijk niet zonder de juiste dosis motivatie, zijn team, zijn doorzettingsvermogen, maar ook Remy had zijn down momenten, hoe zorgde hij ervoor dat hij hieruit kwam en toch weer kampioen werd.
Deze speech wordt gevolgd door een intensieve training van Remy Bonjasky.

Tijdens de training zal DJ JV de opzwepende live muziek voor u verzorgen, waardoor u niet alleen vol motivatie aan de nieuwjaarsworkout zal deelnemen, maar ook vol motivatie en positieve energie het nieuwe jaar 2019 kickboksend in zal gaan!
Want ook aan uw goede voornemenslijstje ontbrak meer sporten bij de Bonjasky Academy niet, toch!?

Een impressie video van Hit It 2018 kunt u hieronder bekijken:

Om deel te kunnen nemen aan deze training, vragen wij u zich in te schrijven bij het balie team of via de mail, info@bonjaskyacademy.com

De kosten om deel te nemen aan de workout bedragen voor kinderen 5.- euro en voor volwassenen 10.- euro. Dit is inclusief T-shirt!

De overige lessen komen deze dag te vervallen!