Personal Training van één van onze trainers

Wil jij alles uit jezelf halen en starten met Personal training?!

Boek nu jouw training van één van onze ervaren Bonjasky Academy trainers: Mounir en Nikita.

Voor boekingen van een personal training contact: personaltraining@bonjaskyacademy.com

Mounir
Trainer

In een Personal Training van Mounir kunt u verwachten dat u gericht aan uw doelen gaat werken. Mounir zal u altijd vol passie trainen, wat u meteen zal merken aan zijn prettige energie die hij met zich mee brengt. Technisch moet het altijd kloppen, u zult merken hier snel stappen in te maken dankzij de trainingen met Mounir. Behalve dat uw kracht en uithoudingsvermogen verbeterd zal worden, zal Mounir er ook voor zorgen dat u werkt aan aspecten als doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en discipline.

 

“Be stronger than your excuses” 

boek nu

Mitch
Trainer

In een Personal Training van Mitch kunt u een uitdagende training verwachten, waar techniek, uithoudingsvermogen en power op de voorgrond staan. Hij geeft bokszak- en technieklessen aan kinderen en volwassenen en geeft daarnaast ook de power- en conditioning lessen. Naast trainer is hij ook fysiotherapeut en begeleidt hij voornamelijk (top)sporters.  Door zijn ervaring als trainer en fysiotherapeut, kan hij een training op maat geven binnen de fysieke capaciteiten van ieder persoon.

 

“It’s all about technique, endurance and power.” 

boek nu

Naoufal
Trainer

In een Personal Training van Naoufal kunt een technische kickboksles verwachten. De techniek, de kracht en het uithoudingsvermogen is waar het om draait in de vechtsport vindt Naoufal. Doordat Naoufal de jeugd en de volwassenen traint op de Bonjasky Academy kunt u hem op elk tijdstip in de sportschool tegenkomen. Naoufal zal tot het uiterste gaan en zorgen dat u uw doelen behaald.

 

“Stimulate and motivate people”

boek nu

Nikita
Trainer

In een Personal Training van Nikita zorgt zij ervoor dat jij vol overtuiging en passie jouw doelen bereikt, een sterke mindset en uithoudingsvermogen horen hier bij. Nikita is gespecialiseerd in het opbouwen van trainingen op een doelgerichte manier. Zij geeft kickboks en bokslessen voor jeugd en volwassenen en fitness training om meer spiermassa te creëren of te werken aan conditie. Als voedingscoach kan Nikita je ook helpen om een goede balans tussen voeding en training te vinden. Nikita staat zelf ook in de ring als wedstrijdvechter.
 
“Training is a lifestyle, do it with passion”
boek nu

Oualid
Trainer

Tijdens de personal training van Oualid kunt je uitdagende kickboks- en bokstrainingen verwachten waarbij jullie samen gaan werken naar een uiteindelijk doel. Hierbij staat de juiste techniek centraal, maar wordt er ook gewerkt aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Oualid is ongeacht het tijdstip dagelijks te vinden op de Academy om trainingen te verzorgen en natuurlijk om zichzelf fit te houden. Hij geeft (kick)boks lessen aan zowel de jeugd als de volwassenen en daarnaast verzorgt hij wekelijks de power & conditioning trainingen.

 

“Proud, but never satisfied”

boek nu

Danique
Trainer

In een Personal Training van Danique zorgt zij ervoor dat jij het uiterste uit jezelf haalt, samen doelen bereiken door middel van hard trainen, met plezier en gezelligheid.  Naast dat Danique kickboks en bokslessen geeft voor jeugd en volwassenen is zij ook opgeleid als fitness trainster. Met behulp van haar aangepaste en gepersonaliseerde trainingsschema kan jij je lange termijn resultaat realiseren. Danique staat zelf ook in de ring als wedstrijdvechter.
 
“The pain you feel today, will be the strengh you feel tomorrow”
boek nu