Privéles van Remy Bonjasky

Wil je een keer 1 op 1 trainen met de K1 wereldkampioen Remy Bonjasky?
 
Dit kan, in een privé les van een 3x K1 wereld kampioen kickboksen kan je verwachten een inspirerende, motiverende, technische en leerzame kickboks/boksles die zich aanpast op de persoon en zijn kwaliteiten in de sport. Remy zal voor de les de wensen van de sporter bespreken. Na een intensieve les van een uur volop training is er natuurlijk een fotomoment met de kampioen zelf.
 

Voor boekingen van deze les contact pa@remybonjasky.com

 

Remy Bonjasky
Trainer & Founder

Privéles van één van onze trainers

Het is ook mogelijk om een privéles te boeken van één van onze Bonjasky Academy trainers: Naoufal, Marinho, Danique of Nikita.

Voor boekingen van deze les contact pa@remybonjasky.com

Danique
Trainer

In een privéles van Danique zorgt zij ervoor dat jij het uiterste uit jezelf haalt, samen doelen bereiken door middel van hard trainen, met plezier en gezelligheid.  Naast dat Danique kickboks en bokslessen geeft voor jeugd en volwassenen is zij ook opgeleid als fitness trainster. Met behulp van haar aangepaste en gepersonaliseerde trainingsschema kan jij je lange termijn resultaat realiseren. Danique staat zelf ook in de ring als wedstrijdvechter.
 
“The pain you feel today, will be the strengh you feel tomorrow”

Nikita
Trainer

In een privéles van Nikita zorgt zij ervoor dat jij vol overtuiging en passie jouw doelen bereikt, een sterke mindset en uithoudingsvermogen horen hier bij. Nikita is gespecialiseerd in het opbouwen van trainingen op een doelgerichte manier. Zij geeft kickboks en bokslessen voor jeugd en volwassenen en fitness training om meer spiermassa te creëren of te werken aan conditie. Als voedingscoach kan Nikita je ook helpen om een goede balans tussen voeding en training te vinden. Nikita staat zelf ook in de ring als wedstrijdvechter.
 
“Training is a lifestyle, do it with passion”

Naoufal
Trainer

In een privéles van Naoufal kunt een technische kickboksles verwachten. De techniek, de kracht en het uithoudingsvermogen is waar het om draait in de vechtsport vindt Naoufal. Doordat Naoufal de jeugd en de volwassenen traint op de Bonjasky Academy kunt u hem op elk tijdstip in de sportschool tegenkomen. Naoufal zal tot het uiterste gaan en zorgen dat u uw doelen behaald.

 

“Stimulate and motivate people”

Marinho
Trainer

In een privéles van Marinho zorgt hij ervoor dat jij de kickbokstechnieken beter beheerst, sterker wordt en een langer uithoudingsvermogen krijgt. Marino geeft kickboks technieken, kickboks power en kickboks conditie lessen. Door zijn eigen wedstrijdervaring weet hij wat er voor nodig is om goed voorbereid de ring in te stappen.

 

“It’s all about the perfect technique”

Mitch
Trainer

In een privéles van Mitch kunt u een uitdagende training verwachten, waar techniek, uithoudingsvermogen en power op de voorgrond staan. Hij geeft bokszak- en technieklessen aan kinderen en volwassenen en geeft daarnaast ook de power- en conditioning lessen. Naast trainer is hij ook fysiotherapeut en begeleidt hij voornamelijk (top)sporters.  Door zijn ervaring als trainer en fysiotherapeut, kan hij een training op maat geven binnen de fysieke capaciteiten van ieder persoon.

 

It’s all about technique, endurance and power.