RAW DIAMONDS XI

Sinds 2010 heeft Bonjasky Academy mensen gemotiveerd en geholpen het vuur in zichzelf te vinden. De weg die kickbokslegende Remy “The Flying Gentleman” Bonjasky heeft moeten afleggen om drievoudig wereldkampioen K1 te worden, is de basis van de Academy. Train hard, met het eind in gedachten. Ook jij kan wereldkampioen worden.

Bonjasky Academy is de grootste en meest vernieuwende Fight, Fitness & Health Gym van Almere. Afwisselende kwaliteitslessen, professionele begeleiding en de passie en toewijding van onze trainers zorgen voor een ongeëvenaarde vechtsport ervaring. De ruim 700 m2 grote Academy wordt aangevoerd door Remy Bonjasky en ademt martial arts en fitness. Het is een kweekvijver voor jong en oud talent. Zo heeft Remy en zijn team vele topvechters gecoacht die nu nog steeds onder zijn bezielende leiding staan.

Kracht komt in vele vormen voor…

Remy Bonjasky zijn wedstrijdvechters team bestaat uit +/- 40 vechters van jeugd, nieuwelingen tot de A-klasse vechter Damian Johansen.

Remy Bonjasky vindt het belangrijk dat hij zelf ook een platform kan bieden met zijn eigen gala, Raw Diamonds.
Raw Diamonds is het kickboksgala dat een aantal keer per jaar georganiseerd wordt door Remy Bonjasky om vechters een podium te verschaffen om te stralen. Raw Diamonds biedt de jeugd de kans om zich letterlijk en figuurlijk omhoog te knokken. De ambiance, kwaliteit en het elan is evenwel van een groots en compleet evenement, zowel voor de vechters, bezoekers als de partners van de gala’s. Dit realiseert de Bonjasky Academy onder andere door alle facetten, zoals de matchmaking, communicatie, entertainment en de catering tot in de puntjes te verzorgen tijdens de productie.

RAW DIAMONDS XI

Raw Diamonds XI zal dit jaar plaats vinden op 30 juni 2018 op de Bonjasky Academy, Markerkant 14 11 te Almere.
De huidige locatie van de Bonjasky Academy biedt de mogelijkheid om in eigen huis Raw Diamonds te organiseren.
Op het programma staan een 30-tal partijen, van jeugd, nieuwelingen tot B-klasse partijen. Veel van onze eigen Bonjasky Academy vechters zullen deze dag de ring betreden. Komen jullie deze ook aanmoedigen?
Er zullen een 400 kaarten in de verkoop gaan, kaartverkoop gaat via de balie. Wees er snel bij want de kaarten gaan snel en dit evenement wil je niet missen.

Voorverkoop jeugd : 15.- euro
Voorverkoop volwassenen : 22.50 euro

Aan de deur jeugd : 20.- euro
Aan de deur volwassenen : 30.- euro

Mede mogelijk gemaakt door

J&C Sportrevalidatie,
Steensma afbouw,
Van Gelderen stoffen,
Joya Sports
en
Van Grinsven medical.

Check out de trailer van dit mooi gala: