Verbouwing bij de Bonjasky Academy

Beste leden,

Zoals jullie misschien wel al in de wandelgangen hebben vernomen gaat de Bonjasky Academy verbouwen deze zomer. Dit betekent dat er een aantal veranderingen in het rooster zullen plaatsvinden, maar ook een verandering in ons aanbod ná de verbouwing.

De verbouwing zal plaatsvinden tussen 27 juli en 16 augustus. Tijdens deze verbouwing zal de fitnessruimte zoals jullie hem nu kennen verdwijnen om plaats te maken voor een nieuwe zaal waar wij Cross Body Training lessen zullen gaan aanbieden. Onze geliefde fysiotherapeuten blijven natuurlijk wel. Ook de cardio apparatuur (de fietsen en de hardloopbanden) zal aanblijven, maar iets naar voren worden geschoven. 

Wat betekent dit nu voor jullie trainingsmogelijkheden tijdens de zomerperiode?

1. De hele maand juli zullen er in de weekenden (beginnend na de laatste les op zaterdag) schilderwerkzaamheden plaatsvinden.

2. Vanaf 27 juli zal de fitnessruimte niet meer bereikbaar zijn. Vanaf dat moment wordt namelijk de nieuwe zaal gecreëerd voor de Cross Body Training lessen. Op 10 augustus is deze ruimte klaar, maar zal de vloer geplaatst worden waardoor de ruimte zelf pas vanaf 12 augustus bereikbaar zal zijn. Er is een mogelijkheid dat dit een dag of 2 uitloopt, omdat op 13 en 14 augustus de afwerking van de vloer gedaan wordt.

3. 27 tot en met 31 juli (maandag t/m vrijdag) zal de bovenverdieping niet bereikbaar zijn. Dit houdt in dat er in die periode geen gebruik kan worden gemaakt van de kleedkamers en de zaal boven.

4. Vrijdag 31 juli, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus is alleen zaal 1 bereikbaar, helaas niet op de normale manier, maar via de buitendeur van de zaal zelf. Dit houdt dus in dat er op die dag geen gebruik kan worden gemaakt van de faciliteiten van de Academy behalve zaal 1. Kom dus al omgekleed naar de training want ook de kleedkamers en de toiletten zijn op die dagen niet bereikbaar. Op 31 juli zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Op 11 en 12 augustus is de balie wel bereikbaar (ook telefonisch).  

5. Tussen 3 en 9 augustus zullen er schilderwerkzaamheden plaatsvinden. Dit heeft verder geen impact op de bereikbaarheid van de faciliteiten, maar wel op de geur binnen de gym.

6. Zoals eerder aangegeven vindt op 13 en 14 augustus de afwerking van de vloer plaats. Houdt er rekening mee dat er dan een kans is dat niet alles even goed bereikbaar is als normaal.

Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd bellen (behalve op 31 juli!) voor meer informatie.

Sportieve groet,

Receptie

Rooster 6 juli t/m 25 juli

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_01

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_02

 

Rooster 27 juli t/m 1 augustus

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_03

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_04

Rooster 3 augustus t/m 8 augustus

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_05

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_06

Rooster 16 augustus t/m 22 augustus

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_07

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_08

Rooster 16 augustus t/m 22 augustus

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_01

Bonjasky_Academy_Zomerrooster_2015_02

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.